Ved første konsultasjon kartlegger vi dine ønsker og veileder deg i hvilken behandling som vil være riktig.
Ved behov får du med resepter for å forbehandle huden før vi starter med utvalgt metode.

Noen ganger gir en kombinasjon av forskjellige behandlingsmåter det beste resultatet.

Gravide og ammende skal ikke behandles.

 

Botox er et merkevarenavn på Botulinumtoksin type A. Botox blir brukt over hele verden, blant annet for å løse opp smertefulle krampetilstander hos mennesker med nerveskader og lammelser, men også i behandling av overdreven svette og migrene. Stoffet er dog best kjent i behandlingen av rynker.

Injeksjon av små mengder med Botox i de spesifikke, overaktive musklene gir lokal muskelrelaksasjon med utglatting av overliggende hud og mindre fremtredende rynker. Stoffet virker kun på de musklene som behandles.

Botox mot rynker
Målet er redusere rynker. Resultatet er som regel synlig etter 3-8 dager, men det kan gå 2 uker før du kan se full effekt av behandlingen.
For optimal effekt bør man regne med å måtte gjenta behandlingen 2-4 ganger i året. Den rynkereduserende effekten har en tendens til å vare lenger dersom du får flere behandlinger, fordi musklene blir tynnere av inaktivitet påført av Botox.

Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Anvendelsesområder for bruk av Botox i kosmetisk medisin
Mot linjer i pannen, sinnarynke (mellom øyebrynene), smilerynker (kråkeføtter), vertikale drag på halsen, "bunny lines" (rynker over neseryggen ved smiling), mot utpreget fold på haken, mot hengende munnviker, neseleppefold.

Botox kan også anvendes for å løfte øyebrynene og for å gi bedre dekking av tannkjøttet dersom det er synlig ved smiling.

Botox mot overdreven svette
Botox er en langvarig behandlingsmetode mot overdreven svette. Varighet fra 6-12 mnd.
Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og forhindrer således at disse skiller ut svette. Behandlingen er sjelden smertefullt, men kan oppleves som noe ubehagelig.

Behandlingen er svært effektiv.

Ved peeling stimuleres huden til fornyelse og revitalisering.
Peeling finnes i ulike former og styrker og skreller av gamle og døde hudceller. Prosessen fungerer på ulike nivåer i huden.

Resultatet er et friskere utseende med en yngre, jevnere og mer glødende hud der rynker, arr og pigmentflekker blir mindre synlige.

Anvendelsesområder
Kan brukes mot hyperpigmenteringer, store porer, strekkmerker, akne, statiske linjer og rynker, slapp og ujevn hud, rosacea, arr.

Microneedling med Dermapen gir hudforbedring uten kirurgi. Behandlingen går ut på at en penn med syltynne nåler stikker mikroskopiske hull i huden og dermed stimulerer til cellevekst og reparasjon. Behandlingen har en hudfornyende og oppstrammende effekt.

Etter microneedling kan det med fordel påføres stimulerende serum eller peeling for å optimalisere effekten.

Anvendelsesområder
Kan brukes mot hyperpigmenteringer, store porer, strekkmerker, arr (akne og brannskader), linjer og rynker, slapp og ujevn hud, rosacea.

Behandlinger med Dermapen kan med fordel kombineres med peelinger, fillere og Botox.

Generell hudforbedring ses etter 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom. For aknearr behøver en som regel 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. For strekkmerker 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling men huden kan oppleves noe stram og ”solbrent”